Foto: AART architects

AART architects opruster i København

Med et strategisk sigte på Norden opkøbte danske AART architects i februar norske SJ arkitekter, og strategien føres nu videre med ansættelsen af Pernille Stahlschmidt Tørning som ny afdelingsleder i København og markedschef for det københavnske og svenske marked.

Pernille Stahlschmidt Tørning er ansat som ny afdelingsleder i København og markedschef for det københavnske og svenske marked. Hun er uddannet arkitekt og trækker på mange års erfaring fra arkitektbranchen, senest som partner og markedschef hos Gottlieb Paludan Architects.

 

Kunderelationer øverst på dagsordenen

Pernille Stahlschmidt Tørning kommer med en baggrund inden for ledelse, administration og akkvisition. En erfaring, som hun vil bringe ind i driften af AART architects' københavnske afdeling og strategiske sigte på at udvikle markedet og sætte kunderelationer øverst på dagsordenen, så der skabes grobund for yderligere vækst i København og Sverige.

 

- Vi rådgiver i dag ambitiøse bygherrer i hele Norden - på tværs af den private og offentlige sektor. Ansættelsen af Pernille Stahlschmidt Tørning skal ses i netop det lys. Med hende ombord supplerer vi vores organisation med stærke kompetencer, der kan drive udviklingen af vores kontor på Islands Brygge og positionere os endnu stærkere i København og Sverige, fortæller Torben Skovbjerg Larsen, stiftende partner og CEO i AART architects.

 

En stærk trio i København

Pernille Stahlschmidt Tørning kommer til at stå i spidsen for AART architects' trio i København, hvor hun vil lede arbejdet i tæt dialog med Rasmus Højkjær Larsen og Nanna Flintholm, der som associerede partnere er dedikerede til udviklingen af afdelingens projekter og generelle faglighed. I tillæg vil Rasmus Højkjær Larsen få en understøttende rolle i den strategiske udvikling af markedet og dialog med kunder.

 

- Jeg ser frem til at blive en del af AART architects, som står midt i en fantastisk udvikling. Det er en virksomhed med en høj faglighed, og jeg ser spændende muligheder i at løfte min erfaring ind i den videre udvikling af virksomheden - både i forhold til at drive det stærke team i København og de mange gode relationer til kunder i hovedstadsregionen og på den anden side af sundet, siger Pernille Stahlschmidt Tørning, der i kraft af sin ledende rolle også indtræder som associeret i AART architects.

 

Kilde: AART architects