Foto: PR

LE34 vinder udbud som Ledende Landinspektør for staten

Landinspektørfirmaet LE34 skal være Ledende Landinspektør for staten på Øerne i de kommende fire år. Dermed bygges der videre på den viden, som virksomheden har udviklet gennem snart 100 år.

Siden 1919 har landinspektørfirmaet LE34 været Ledende Landinspektør for staten, og virksomheden har netop vundet udbuddet som Ledende Landinspektør for staten på Øerne til og med 2021. Dorte Ellegaard, der er den beskikkede Ledende Landinspektør, kommer således til at kunne trække på erfaringer inden for statslig ekspropriation indsamlet gennem 100 år.

 

– Vi har løst opgaven gennem snart 100 år, og det er en stolt tradition for os at varetage den. Vi arbejder med systemer og viden, som mine forgængere har været med til at udvikle, og som Ledende Landinspektør kan vi videreføre den viden, vi har opbygget gennem årene, og fastholde indsigten i et fagligt specialiseret område, siger Dorte Ellegaard, der er partner og Ledende Landinspektør hos LE34.

 

Profilerede opgaver letter rekruttering

Med opgaven som Ledende Landinspektør er LE34 fortsat ekspropriationskommissionens højre hånd, der skal rådgive det uafhængige organ. Samtidig er det netop vundne udbud en blåstempling af virksomheden som en stærk spiller på området.

 

– Når man vinder sådan en opgave, slår man sig fast som en central spiller inden for ekspropriationsrådgivning, og det højner kun selvforståelsen, at vi er i stand til at fastholde denne rolle. Det er jo en højt profileret opgave, og det er også en rekrutteringsmæssig bonus i en branche, hvor der kæmpes om den bedste arbejdskraft, fortæller Gert M. Henningsen, der er forretningschef for Ekspropriation & Jura i LE34.

 

Der er tale om en fireårig rammeaftale, der løber fra og med januar 2018, og med længevarende opgaver følger en vis kontinuitet.

 

– Denne type opgave afkaster som regel store projekter, der giver ro i forretningen, skaber forudsigelighed, og hvor vores kernefaglighed kommer til sin ret, siger Gert M. Henningsen.

 

– Jeg sætter stor pris på og ser frem til at fortsætte den tætte relation og det gode arbejdsfællesskab, vi har med ekspropriationskommissionen, afslutter Dorte Ellegaard. 

 


Foto: PR

 

Kilde: LE34