Foto: Vecta Design

Nyt loftsystem med mange fordele

Nyhed fra HFB: VECTA stretch ceiling har en overflade af akustisk transparent folie, der tillader, at lydbølgerne kan komme ind til de bagvedliggende lydabsorberende absorbenter. VECTA stretch ceiling er et nyt produkt til Alphas produktportfolio.

VECTA stretch ceiling er, som navnet indikerer, et produkt med en fleksibel struktur. Det er særligt velegnet til etablering af akustiske lofter og vægflader, hvor der ønskes en samlingsfri flade og hvor eksisterende installationer ønskes bevaret bagved f.eks. installationer i et loft.

 

Folien kan nedtages genopsættes samt udskiftes i de opsatte skinnesystemer. Den funktion sikrer en langsigtet løsning med mulighed for at ændre rummenes udseende gennem f.eks. motiver samt loftets/væggenes glans og farve – fra mat til højglans, hertil kan man arbejde med lys og tilfører endnu en dimension til produktet.

 

Strækloft er et fremragende materiale, fordi det kan installeres hurtigt og uden at fjerne møblerne fra rummet. Loftet er monteret i ét stykke, og montagearbejdet er lavet uden konstruktion eller affald.

 

Stræklofter er fremstillet af en PVC-film. Bag strækloftet er det muligt at skjule ledninger, ventilationssystemer og meget mere. På loftets overflade kan installeres lamper, røgdetektorer, ventilationsåbninger mv.

 

Vecta Design stræklofter er utrolig lette. Med en vægt på kun 240 g/m² er de lettere end nogen anden form for loft, og de minimerer derfor belastningen på bygningens struktur. Vecta Design-lofter har brandklasse BS1D0 og BS2D0.

 

Læs mere her.

 

Kilde: Alpha Akustik / HFB